Mössor

(38)

Mössor med tryck är en trendig och praktisk accessoar som kan göra det lilla extra för ditt varumärke. I vårt sortiment hittar du både klassiska och trendiga mössor med tryck i olika färger och utföranden. Allt från tunnare modeller som ryms under en hjälm till kraftigare, stickade mössor, med tofs. Mössor med tryck är en omtyckt profilprodukt som uppskattas av anställda, men även av kunder och partners där mössor är en populär giveaway under vinterhalvåret. De allra flesta väljer att brodera sin logga på framsidan av mössan. På så sätt blir mössan en stilren reklambärare för ert varumärke. 

Mössor med tryck till företaget eller föreningen är ett utmärkt sätt att exponera er logga på. Utforska vårt breda utbud av mössor med tryck och hör av dig ifall du behöver råd eller tips. Du hittar dina mössor med tryck hos oss på Trycka.se

FILTRERA / SORTERA icon

Aktiva filter

Mössa med tryck

Mössor med tryck = varumärkesexponering

Mössor har blivit allt mer populärt inom profilkläder eftersom det är en produkt som används flitigt under större delen av året i vårt avlånga land. Mössor med tryck kan således synas titt som tätt på gatan, bussen och i affären. Genom att trycka din logga på en mössa skapar du en gedigen reklampelare och stor exponering av ditt varumärke, på platser där annan marknadsföring inte når ut. Se till att välja en möss-modell som går väl ihop med ert varumärke, både färg- och designmässigt, då er logga kommer förknippas med helheten. Så vilka har ni runt er som kan bära just era mössor med tryck? Medarbetare, kunder och partners är några målgrupper som kan hjälpa er framåt på resan mot högre varumärkeskännedom. Se till att beställa mössor med tryck till allihop! En schysst mössa med tryck tackar ingen nej till.

Olika sätt att trycka din mössa på

Transfertryck:

Mössor med slät yta går utmärkt att trycka med transfertryck. När man använder transfertryck så trycker man färgen på ett ark. Därefter appliceras arket med trycket på mössan med påvärmning. En fördel med denna tryckmetod är att det många gånger går att få till små detaljer i trycket som inte går att få med brodyr. En metod som kan vara att föredra ifall du har en detaljrik logotyp.

Brodyr & Sömnad:

Brodyr och vävt märke är de mest vanliga tryckmetoderna för mössor. Detta då mössor ofta är ostrukturerade och lite tjockare än andra profilplagg. Brodyren tillför då en mer hållbar och exklusiv look som singalerar kvalité och som håller under många många år. Brodyr sys direkt på plagget och priset baseras på stygnantalet och inte efter antal färger. Vävt märke ger en exklusiv, snygg och tydlig märkning. Det går att köra i upp till 12 färger med hög detaljrikedom. Vävt märke är ett bra alternativ vid dekorationer med små detaljer och mindre texter.

Mössa med tryck

Mössor som giveaway

Mössor med tryck är en premium gåva att ge till besökare på mässan och eventet. Mössan skiljer sig från den typiska giveaway-produkten som brukar vara en penna eller lite reklamgodis då den har mer karaktär och tyngd. En mössa med tryck är även en mer långsiktig och hållbar giveaway då den kommer användas, år efter år. Ett bra sätt att bli ihågkommen på helt enkelt. Komplettera er monter, disk, eller varför inte personal, med riktigt snygga mössor med tryck och sprid en premium-upplevlese på riktigt. Sätt ihop exklusiva giveawaypaket med mössor med tryck och våra schyssta tygkassar.

För dig som vill ha högre kvalité

I vårt sortiment hittar du bl.a Eko-märkta mössor med tryck som antingen har tillverkats mer hållbart, innehåller ekologisk bomull eller är framställda av återvunnet material. Dem är både populära och har lite mindre påverkan på vår planet. Du finner även mössor i tjockare kvalitet, i merino ull och mössor med ventilation. Slutligen, för att få till den exklusiva känslan, kan du välja brodyr som tryckmetod för att säkerställa både hög kvalité och hållbarhet.
Behöver du hjälp med att ta fram en perfekt mössa med tryck till ditt företag? Hör av dig så hjälper vi dig från start till färdig mössa.

KATEGORIER

tummen upp röd stjärncirkel

Ta del av kampanjer
och erbjudanden

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password