Mässbord

(12)

Nedan kan du se alla våra mässbord. Ett mässbord är vanligt förekommande på mässor och event. Det skapar en naturlig plats att möta kunden och på bordsytan kan man placera giveaways, broschyrer eller visa upp sina produkter. Det finns olika material och fördelar med de olika mässborden, kontakta gärna oss så hjälper vi dig att välja ett som passar din behov.

FILTRERA / SORTERA icon

Aktiva filter

Mässbord

På vår hemsida kan du välja mellan flera olika mässbord. De vi säljer allra flest av är Mässbord Basic och Mässbord Basic Plus. Det är två mycket prisvärda mässbord som många av våra kunder köper. De har en låg vikt och du bär enkelt med dig allt i två väskor. En väska för topp- och bottenskivan och i den andra väskan finns budskapet och kanten/väggen som håller uppe toppskivan. På baksidan finns plats för förvaring samt ett avtagbart hyllplan, perfekt utrymme att använda när man är på mässa.

Om man ska använda ett mässbord på en öppen yta så är Mässbord Basic Rund ett bra alternativ. Det har ingen möjlighet till förvaring, men den runda formen gör att budskapet och disken ser snygg ut oavsett synvinkel.

Vill man ha ett mer rejält mässbord så är Mässbord Case & Counter eller Mässbord Podium Case ett bra alternativ. De diskarna har vikt på ca 25 kilo och står väldigt stabilt. De används ofta i samband med mässväggar, då används mässborden som transportbox åt väggarna. Därför har de diskarna även handtag och två hjul så att man enkelt kan ta med sig produkterna till mässan. Motsvarande funktionalitet gäller för Standard Case som är ett lite mindre mässbord.

Om du har andra exponeringsprodukter i tyg så rekommenderar vi att ni även köper ett mässbord i tyg, vilket Mässbord Textile Plus har. Då får man ett enhetligt utseende om man ställer ut på en mässa.

Budskap

När det gäller att skapa tryckfiler för mässbord så finns det några saker som är bra att tänka på. På vissa modeller är inte hela ytan synlig framifrån, lägg därför ingen viktig information längst ut på kanterna. Ett vanligt upplägg är att placera företagets logotyp centrerat på mitten. Komplettera gärna med en färgstark bakgrund så att mässbordet framhävs i lokalen.

Storleken för respektive tryckfil finnas angivet på produktsidan. Om du vill ha hjälp med att skapa en tryckfil så kan du beställa till Grafisk Hjälp så återkommer vi med korrektur.

Bildbyte

Vi säljer budskap/bildbyte till alla våra modeller. Det går också bra att köpa extra budskap samtidigt som ni köper själva disken för att ha möjligheten att växla mellan olika budskap. Ett exempel kan vara att göra reklam för olika produkter ni säljer och exponera en ny produkt varje dag på mässan. Ett annat exempel är flera föreningar som delar på ett mässbord, men sedan har var sitt bildsvep.

mässbord standard case

KATEGORIER

tummen upp röd stjärncirkel

Ta del av kampanjer
och erbjudanden

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password