Skjortor

(30)

Här finner du vårt utbud av skjortor med tryck. Vi har valt ut skjortor i olika material och passformar, med korta och långa ärmar, för att du ska hitta en skjorta med tryck som passar ert företag och varumärke. Du kan välja att trycka eller brodera på skjortan, där det vanligaste är att placera sin logga på vänster bröst. Med brodyr kan du skapa en mer exklusiv profilskjorta, som även håller under lång tid.

Skjortor i slim fit för ett mer uppklätt intryck eller skjortor med avslappnad passform, oavsett vad ändamålet är så finns vi här för att guida dig! Skjortor med tryck hittar du hos oss på Trycka.se

UNDERKATEGORIER FILTRERA / SORTERA icon

Aktiva filter

Skjortor med tryck

Plagget som utstrålar professionalism, omtanke och stil. En avspegling av ert varumärke och företag.

Tryckmetoder- och placeringar

Vart ska man trycka på sin skjorta? Allt beror egentligen på hur ni ska använda plagget, om det ska vara en rejäl kampanjskjorta eller en mer enkel arbetsskjorta. När det kommer till skjortor med tryck så väljer de allra flesta att trycka sin logotyp på vänster bröst. På så sätt får du ett stiligt och proffsigt helhetsintryck som går väl ihop med plaggets karaktär.
Du kan välja att brodera på skjortan eller använda screentryck. Båda tryckmetoderna ger fina slutresultat och används beroende på tygets struktur, material och tjocklek.

Skjortor i olika material

Hos oss finner du skjortor med tryck i bomull, polyester och härlig linne. Linneskjortor är ofta tunnare och mer svalkande med en vackert ostruken struktur. Bomull är ett tåligt och bekvämt material som känns skönt mot huden och polyestern är fukttransporterande och stretchig.

Genom att välja en skjorta med bomull och polyester får du en strykfri skjorta med bra rörlighet. Blandningen bidrar även till ett tåligare plagg som tål många tvättar. Skjortans material kan vara värt att ha i åtanke när ni ska beställa skjortor med tryck.

Skjortor för olika tillfällen

Skjortor passar lyckligtvis in i de flesta konstillationer och rum tack vare sina olika passformar och utföranden. Du kan välja en avslappnad, mer lös, skjorta för en casual look eller gå för en slimfit-skjorta för en mer uppstyrd approach. Ett plagg som är lätt att både klä upp och klä ned.

Materialet kan vara en viktig faktor beroende på hur skjortan ska användas och vem som ska bära den. Om skjortan ska användas under sommaren kan kortärmade skjortor och linneskjortor vara att föredra. Även bomullsskjortor då tyget är bra på att andas. Du hittar våra kortärmade skjortor här!
Skjortor med polyester är bra på att transportera bort fukt och lämpar sig för aktiva liv. En skjorta med polyester-blandning passar således in i aktiva sammanhang så som sportsevent och andra företagsaktiviteter. En ren bomullsskjorta kräver oftast strykning och gör sig bra på både kontor och tillställningar.
Oavsett vad ert ändamål är så har vi skjortor med tryck som passar in. Kontakta oss så hjälper vi dig ta fram skjortor med tryck som matchar ert varumärke och er verksamhet.

Vit skjorta
KATEGORIER

tummen upp röd stjärncirkel

Ta del av kampanjer
och erbjudanden

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password