Jackor

(36)

Här hittar du vårt sortiment av jackor med tryck till företag. En profilierad jacka skapar tydlig och professionell exponering av både företaget och ert budskap och kan med fördel bäras både under arbetstid men även påväg till jobbet och i privata sammanhang. Jackor med tryck har blivit en av de populärare profilprodukterna då den skapar värde internt i verksamheten samtidigt som det är den perfekta reklambäraren. Vi har jackor med tryck i olika färger och utföranden, för både väder och vind och för den modemedvetne. 

De allra flesta väljer att placera sin logga på vänster bröst för en diskret och stilren approach. Du har även möjligheten att skapa en rejäl kampanj-jacka genom att beställa en jacka med tryck på ryggen.
Behöver du hjälp med att ta fram jackor med tryck till ert företag? Hör av dig, vi finns här för dig.

UNDERKATEGORIER FILTRERA / SORTERA icon

Aktiva filter

Jackor med tryck

Ett premium plagg som stärker det interna och externa varumärket. Jackor med tryck finns i en mängd olika stilar.
De kan enkelt anpassas efter din egen stil och dina önskemål, med olika tryckmetoder, placeringar- och storlekar. En stark, hållbar, reklambärare som är både användbar och mångsidig.

Tryckmetoder- och placeringar

Vart ska man trycka på sin jacka? När det kommer till jackor med tryck så är det absolut vanligaste att man trycker sin logotyp på vänster bröst. På så sätt skapar du en diskret och stilren profiljacka som användaren kommer kunna bära i flera olika sammanhang. Både privat och i arbetet, vilket ger er dubbel exponering. Vill ni däremot ha en rejäl kampanj-jacka så kan ni välja en jacka med tryck på ryggen. Du kan välja en jacka med brodyr, som håller under flera år, eller använda screentryck som tryckmetod för hög detaljrikedom. Båda tryckmetoderna ger fina slutresultat och används beroende på tygets material och tjocklek.

Beställa profiljackor

Våra jackor med tryck till företag är noggrant framtagna för att matcha olika prisbilder, varumärken och målgrupper. Vårt mål är att ni ska kunna använda era profiljackor under många år och att dem ska representera ert företag i både stil och pris. Hos oss är det enkelt att beställa jackor med tryck till företaget. Det, tillsammans med våra snabba leveranser, är något vi alltid kommer prioritera. Ska ni lansera en företags-merch eller rusta upp er personal med nya profiljackor? Kontakta oss så hjälper vi dig ta fram jackor med tryck för er verksamhet. Om du inte skulle hitta en profiljacka som känns rätt så kan du även begära en offert, så ser vi till att hitta en specifik och unik lösning som passar dig. Det är helt kostnadsfritt att begära en offert eller ett prisförslag hos oss. Våra kompetenta medarbetare hjälper dig, steg för steg, för att ta fram er optimala jacka med tryck. Skicka in din offert redan idag, du kan göra det här!

Vilken är den vanligaste profiljackan?

Oavsett vilken typ av profiljacka du väljer är det viktigt att välja en jacka som passar din organisation och varumärke. En bra profiljacka kan hjälpa dig att marknadsföra ditt företag, skapa en enhetlig look för dina anställda och ge en professionell och pålitlig image. Det finns många olika typer av profiljackor. Här är några av de vanligaste profiljackorna:

Fleecejackor med tryck - Dessa är otroligt populära tack vare sin bekvämlighet, värme och mångsidighet. De kan användas under en tjockare jacka eller användas enskillt under höst, sommar och vår. Dem är även prisvärda och finns i flera olika färger och utföranden. Detta gör att fleecejackor med tryck passar för alla företag och varumärken.
Västar med tryck - Västar är en annan populär och mångsidig profilprodukt som kan bäras över eller under andra plagg. De finns i många olika stilar, från enkla och funktionella västar till mer stilrena och professionella alternativ. Västar med tryck syns ofta på kontor och inom yrken med kundkontakt då dem inger ett uppklätt och stilfullt intryck.
Vindjackor med tryck - Vindjackor är tåliga och omtyckta av medarbetare då dem är bra mot väder och vind. Dem kan med fördel användas till- och från arbetet men även i privata sammanhang. Vindjackor är funktionella och är ofta tillverkade i vattenavvisande material. En perfekt profiljacka för det Skandinaviska klimatet.

Utöver dessa modeller finner du även klassiska bomberjackor, som vanligtvis tillverkas i en slitstark polyesterblandning och har en avslappnad, men ändå professionell approach. Kraftigare vinterjackor är både generöst och uppskattat av anställda, och regnjackor med tryck funkar perfekt som giveaway på event och mässor. Men även populärt att ge till anställda. Softshelljackor är en mer teknisk och avancerad profiljacka med hög bekvämlighet i vatten- och vindtätt material. De är populära för utomhusaktiviteter och som arbetskläder. Kort och gott, det finns många olika typer av profiljackor. Du hittar allihop hos oss på Trycka.se

Fleecetröja
KATEGORIER

tummen upp röd stjärncirkel

Ta del av kampanjer
och erbjudanden

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password