Reklamflaggor

(3)

Företagsflagga eller Reklamflagga är ett perfekt sätt att marknadsföra ditt företag eller varumärke utomhus.

FILTRERA / SORTERA icon

Aktiva filter

Flaggstångsflaggor

Man kan placera flaggan på en flaggstång utanför företagets lokaler eller butiker för att hjälpa besökare att hitta rätt. Man kan även placera det som generell marknadsföring på valfritt ställe, såklart där man får lov att använda flaggstången.

Flaggan printas med valfritt motiv vilket innebär att du både kan ha er företagslogga, valfri text eller ett fotografi. Att tänka på när man designar flaggan är att ha så lite info som möjligt och istället förstora det som är viktigt. Detta för att man oftast bara ser flaggan en kort stund och ska då koppla vad flaggan innebär. Kan du inte själv designa flaggan så erbjuder vi grafisk hjälp, det innebär att vi designar flaggan efter dina tankar och idéer.

Hållbarhet

En flaggstångsflagga sitter vanligtvis uppe dygnet runt året om, det är ingenting som man brukar ta ner. Räknar vi med att den sitter uppe hela tiden mot normalt väderförhållande bör flaggan bytas 3-4 gånger om året.

närbild flaggstångsflagga med tryck

Flaggstångsflagga med clips eller Windtracker

Företagsflaggan eller Reklamflaggan finns i två olika varianter; Flagga med clips eller som Windtracker.

Om man väljer flagga med clips så kommer flaggan med plastclips uppe och nere längst vänstra sidan som man hakar i flaggstångslinan. Flaggan med clips är billigare, men nackdelen är att flaggan blåser helt fritt och budskapet är därmed inte garanterat att synas hela tiden.

Väljer man däremot flagga som Windtracker så kommer flaggan att synas bättre oavsett blåst. Detta för att Windtracker sitter på en ställning som håller flaggan utsträckt. För att få en komplett lösning måste du köpa både en ställning för windtracker och en flagga till windtrackern. Vill du sedan byta ut ditt motiv på flaggan så kan du återanvända ställningen och endast komplettera med en ny flagga gjord för windtracker.

flaggstangsflagga tyg
KATEGORIER

tummen upp röd stjärncirkel

Ta del av kampanjer
och erbjudanden

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password