Papperskassar

(14)

Papperskassar med tryck är en naturlig och användbar reklambärare som alla företag bör investera i. En papperskasse med tryck är inte påträngande kommunikativt, och kan synas nästan var som helst på ett naturligt sätt. En papperskasse med tryck på bussen eller i butiken skapar nyfikenhet om vad det är i påsen och var bäraren har varit. Perfekt att dela ut på mässor och event, eller att ge till anställda och sprida på kontoret.

Papperskassar och påsar med tryck hittar du hos oss på Trycka!

FILTRERA / SORTERA icon

Aktiva filter

Varför papperskassar med tryck?

Till skillnad mot flergångskassar sänder en ny papperskasse ut en signal om att den innehåller något nytt! Ett profiltryck på kassen skapar extra nyfikenhet. Vad är det i kassen? Vilken produkt eller evenemang har den här personen vart på? 
En papperskasse har en kortare livslängd än en flergångskasse i tyg. Det är för varumärkesprofilering positivt, eftersom trycket kan ändras till nästa tryckomgång. Detta gör att budskapet och formgivningen kan hållas aktuell. Du slösar inte ekonomiska och miljömässiga resurser i onödan på att kassera eventuellt lager av dyrare flergångskassar som är inaktuella. Är budskapet kortlivat eller förändrar sig är papperskassar med profiltryck logiskt miljömässigt och ekonomiskt.

Profilering papperskassar med tryck

Trycka.se trycker på papperskassar i naturbrunt eller vitt. Papperskassarna har ett miljövänligt men exklusivt utseende med tvinnade handtag. Profilerade papperskassar kan användas som:

  • Köpkasse i butik
  • Presentpåse vid event
  • Presentpåse till personal- eller kundgåvor
  • Marknadsföringsmaterial vid mässor och utställningar.

Med papperskassar med tryck når du ut med din marknadskommunikation i planerade miljöer, exempelvis ett event. Du når också utanför eventet, ofta på stan, där de som bär kassen rör sig. En papperspåse med tryck syns där det finns mycket folk. På bussar och spårvagnar, caféer och i butiker. Med en papperskasse med tryck sprids ditt budskap på ett naturligt sätt. Är du säker på att behålla trycket under en längre tid? Då lönar det sig ekonomiskt att beställa ett större antal påsar.

Billiga papperskassar med tryck är miljövänliga

När Trycka.se producerar tryckmaterial belastar vi miljön så lite som möjligt. Vi minskar mängden spill och återanvänder eller återvinner det material som blir över. Miljökraven gäller också för materialet vi trycker på. Papperskassarna är av återvinningsbart papper som bryts ned på 6 månader. Kassarna är miljöcertifierade av Forest Stewardship Council (FSC) som jobbar för ett internationellt hållbart skogsbruk och Svanen, Nordens officiella miljömärkning.

papperskasse

Digitalt fullfärgstryck — kreativitet utan högre kostnader

Trycka.se trycker med digitalt fullfärgstryck på papperspåsar med tryck. Med digitalt tryck blir fler färger inte dyrare som med en del andra trycktekniker. Du kan väja tryck på en eller två sidor av kassen, förutom den minsta storleken som trycks på en sida. Digitalt fullfärgstryck gör att du kan lämna in en fil med ett fotografi och få det upptryckt. Måttet på kassen avgör storleken på tryckytan och därmed tryckfilen du ska lämna in. All information finns i produktbeskrivningen till varje kasse. Vi tar gärna emot specialbeställda mått eller förslag på utformning av påsarna. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en profilkasse som passar!

Miljötänkande i alla led

På Trycka.se tänker vi miljövänlig i alla produktionsled. Vi har en modern maskinpark och ett lager med utrymme för cirka 90 pallplatser. Det gör att vi kan ta emot stora beställningsvolymer med färre leveranser och ha populära produkter i lager för snabbare leverans till dig som kund. Förutom återanvändning och återvinning av material, återvinns spillfärg och andra eventuella kemikalier. Vi håller ständigt utkik efter nya, miljövänligare produkter hos våra leverantörer för att uppdatera vårt sortiment.

KATEGORIER

tummen upp röd stjärncirkel

Ta del av kampanjer
och erbjudanden

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password