Tygvepa
  • Tygvepa
  • Tygvepa
  • Tygvepa

Tygvepa

Skickas efter
0 kr
(0 kr Inkl. moms)

25 000 nöjda kunder
Snabba leveranser
Personlig service
Enastående
Baserat på 1475 omdömen
Beskrivning

Våra vepor trycks på dukar av hög kvalité och är främst avsedda för inomhusbruk. Veporna har ett brett användningsområde och sätts enkelt upp mot en montervägg eller hängs i ett skyltfönster.

Du väljer själv material, mått och önskad efterbehandling. Mer information om våra material finns nedan, vill du ha hjälp med att välja material eller efterbehandling så är du välkommen att kontakta oss.

Vill du ha något utöver de valbara alternativen eller beställa stora volymer? Kontakta oss för offert.

Decor

Vår finaste textilduk av riktigt hög kvalitet. Dukens matta yta ger extremt djupa och starka färger i tryck med hög kontrast vilket gör den lämplig som fotobakgrund. Den låga vikten och den slitstarka strukturen gör den lätt att vika och ta med. Decor trycks med vattenbaserad färg vilket gör den till det mest miljövänliga tryckalternativet. Används som högkvalitativ duk både för inomhus- och utomhusmedia. Brandklass B1/M2.

Decor Backlite

Backlit-duk av textil i riktigt hög kvalitet. Dukens matta yta ger extremt djupa och starka färger i tryck med hög kontrast vilket förstärkts när duken blir belyst bakifrån. Används som högkvalitativ duk både för inomhus- och utomhusmedia, ofta till ljuslådor med silikonbandsinfästning för vepan. Brandklass B1.

Polyglans

En textilduk i hög kvalitet anpassad för användning både inom- och utomhus. Ett otroligt lätt men slitstarkt material som används som flaggduk, till backdrops, vepor och banderoller. Duken karaktäriseras av fin färgåtergivning och att trycket blir nästan hundraprocentigt även på baksidan (genomtryck / spegelvänt). Släpper igenom vind och förvaras med lätthet i en mindre transportväska. Brandklass B1.

Satin

Satin är en hög-glansig polyestertextil för enkelsidigt tryck. Speciellt användbar för högkvalitativt inomusmedia så som i butiker, butiksfönster, showrooms och utställningar. Certifierad brandskyddsklass B1.

Grafiskt material
Vi behöver en tryckfärdig fil som är i samma mått som du har valt ovan.


Materialet kan du ladda upp här på produktsidan eller i kundvagnen.

PDF-format rekommenderas i första hand eftersom det är plattformsoberoende.

Vi rekommenderar att filen har en upplösning på 150 DPI för att få så hög kvalité som möjligt.

Läs mer på sidan för grafisk information.

Filuppladdning
Filuppladdning | Bläddra
Släpp filer här
Maximal filstorlek : 1200 MB

  Rubrik/Namn Beskrivning Val
Inga filer

1 andra produkter i samma kategori: