Brevutskick Delicato fika

Brevutskick Delicato fika

MER INFORMATION

Fyll i dina uppgifter

Antal:
Total:3 100 SEK
Kvantitet

Ladda upp motiv
Jag vill skicka
in senare
Ladda upp motiv Ladda upp
din fil
  • Säkerhetspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance) Säkerhetspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)
  • Leveranspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance) Leveranspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)
  • Returpolicy (redigera den med modulen Customer reassurance) Returpolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)
Beskrivning

Det är svårt att skicka hem kontoret till dom som jobbar hemifrån, men det går att skicka hem dagens höjdpunkt.. Fikastunden!

En fika-ask som designas efter önskemål och trycks på klimatkompenserat papper, fylls med 8st fikabitar från Delicato och skickas rätt ner i brevlådan. För den sparsamme - fika för en vecka och lite till. För andra - en fika!

Grafiskt material

Printas i CMYK (fullfärgstryck).

Materialet/logotypen kan du ladda upp här på produktsidan eller i kundvagnen. Vi återkommer sedan med korrektur efter lagd order.

Det går även bra att ladda ned den grafiska mallen i sektionen nedan om du vill skapa designen själv, notera att detta kräver ett grafisk program som exempelvis Adobe Illustrator.

PR2601_T
Nedladdning

16 andra produkter i samma kategori:

tummen upp röd stjärncirkel

Ta del av kampanjer
och erbjudanden

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password