• Reducerat pris
Banderoll 2x1 Corona
  • Banderoll 2x1 Corona

Banderoll 2x1 Corona

Skickas efter
  • 3 arbetsdagar
Motiv
200 kr
(249 kr Inkl. moms)
Spara 50%
399 kr

25 000 nöjda kunder
Snabba leveranser
Personlig service
Enastående
Baserat på 1492 omdömen
Beskrivning

Här erbjuder vi en banderoll på 200x100 cm med ett färdigt motiv med hälsomedveten information kring Corona. Motivet lämpar sig i butiker, kontor och andra offentliga miljöer där man vill minska smittspridningen och informera besökare.

Motivet finns för nedladdning som PDF under produktbeskrivningen. Ladda gärna ned och granska motivet i detalj innan du lägger din order. Du kan även spara motivet och ladda upp det som tryckfil till liknande produkter med samma mått.

Önskas ändringar i texten, annan bakgrundsfärg eller liknande så hjälper vi er med detta kostnadsfritt. Du kan välja detta i listan ovanför köpknappen.

Banderollen levereras med öljetter och printas på ett plastmaterial som tål utomhusbruk. Önskas annat material, mått eller efterbehandling så är ni välkomna att kontakta oss.

Frontlit

Vår mest populära duk! En matt vinylduk av riktigt hög kvalitet med otroligt bra färgåtergivning. Duken är relativt mjuk med en slät flamskyddad yta. Passar för användning både inom- och utomhus. Brandklass B1.

10 andra produkter i samma kategori: