Hälsa & säkerhet

(21)

I den här kategorin hittar du handspritstationer och andra relevanta produkter som kan hjälpa till att minska smittspridningen av covid-19 i kontor, butiker och offentliga miljöer. Har du frågor om produkterna, vill ha ett annat budskap eller ett större antal så är du välkommen att kontakta oss.

FILTRERA / SORTERA icon
Visar 1-20 av 21 objekt

Aktiva filter

Våra handspritstationer

Vi har två handspritstationer med automatisk dispenser. Det innebär att du inte behöver trycka själv för att det ska komma ut handsprit, istället är det en sensor som känner av rörelsen och sprutar ut lagom mycket handsprit. En smidig och säker metod som uppskattas av besökarna. Dispensen drivs av batterier och dessa medföljer när du köper handspritstationerna av oss. Vi skickar även med en liter handsprit så att produkten är redo att användas direkt vid leverans. När handspriten är slut så fyller du själv på behållaren.

Båda handspritstationerna med automatisk dispenser är väldigt snarlika. Handspritstation Plus har däremot en rejälare ställning och därför ett lite högre standardpris.

När det gäller topptavlorna så ingår samma budskap som finns på produktbilderna. Vill du ha ett annat budskap så kan du ordna det själv via en skrivare, alternativt så kan vi hjälpa dig att både designa ett budskap och printa ut det mot en extrakostnad.

Handspritstation med topptavla

Avspärrningsstolpe

Det här är en av våra senaste produktnyheter. Avspärrningsstolpar kan exempelvis används vid nattklubbar, restauranger, flygplatser och hotell för att spärra av eller leda besökarna rätt. Numera har användningsområdet utökats sedan covid-19 drabbade samhället. Avspärrningsstolparna kan användas i gallerior, korridorer och liknande utrymmen för att göra besöksflödet enkelriktat. Detta kompletteras då med en informationsskylt och golvdekaler för att vägleda besökarna och eftersom det är enkelriktat så minskar man även smittorisken.

Vi har lagt upp en gatupratare i kategorin ”Hälsa och Säkerhet” för att visa att hur de kan användas för att hjälpa till att sprida budskapet om att hålla avstånd. Det är ett effektivt sätt att nå ut med budskapet innan kunderna har kommit in i butiken. Vi har däremot flera andra gatupratare som fungerar minst lika bra, klicka här för att se alla våra gatupratare.

Transparent Avdelare

Det är en produkt som vi själva har tagit fram efter en kunds förslag och önskemål. I normala fall säljs produkten med ett printat motiv, men i detta fall har vi ersatt det med en transparent plastfilm. Produkten används nu på flera rättegångar för att minska smittspridningen, men kan även användas i många andra sammanhang som exempelvis frisörsalonger med mera.

Ställningen har justerbar höjd och det gör att de även kan användas vid bord, då går halva delen över bordet och andra delen utanför. Perfekt vid kontorsplatser, konferensbord eller i matsalen. Tänk däremot på att plastfilmen inte har justerbar höjd, men det går utmärkt att kontakta oss om ni önskar ett eget mått på plastfilmen.

Färdiga motiv som är redo att skickas

Vi har tagit fram motiv som vi tror kan passa för de flesta. Dessa produkter är färdigprintade och är redo att skickas. Önskar man ett annat motiv så fungerar det givetvis utmärkt, men då dröjer det ett par extra arbetsdagar.

Här hittar du även klistermärken och golvdekaler. Vill du ha ett annat motiv eller helt andra mått finns det under Dekaler i menyn.

KATEGORIER

tummen upp röd stjärncirkel

Ta del av kampanjer
och erbjudanden

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password