Solstol Björkträ

Solstol Björkträ


En mycket trevlig sommarprodukt!

MER INFORMATION

Fyll i dina uppgifter

Produktionstid
Antal:
0 SEK/ST
Total: 995 SEK 1243.75
Kvantitet

  • Säkerhetspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance) Säkerhetspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)
  • Leveranspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance) Leveranspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)
  • Returpolicy (redigera den med modulen Customer reassurance) Returpolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)
icon info Beskrivning

Med vår solstol kan du njua av solen på ett bekvämt och stilfullt sätt. Solstolen är tillverkad av högkvalitativt björkträ som ger både komfort och hållbarhet.

Solstolens tyg består av vattentålig polyester och hela ytan kan tryckas med ert motiv. Den är en utmärkt sommargåva till anställda, en produkt att sälja med egen design eller en praktisk och bekväm lösning för företagsevent.

Kostnad per solstol
4-9: 995 kr 846 kr
10-19: 895 kr 761 kr
20-49: 795 kr 676 kr
50+: 695 kr 591 kr

icon 28 Produktionstid

Notera att den angivna produktionstiden räknas från kontrollerad och godkänd order.

Grafiskt material

Vänligen ladda ned och använd mallen för att skapa ditt tryckoriginal. Den finns att hämta lite längre ned under Nedladdningar. Du behöver ett lämpligt bildprogram som Adobe Illustrator för att redigera filen. Om du inte har möjlighet att göra detta så kan du vänligen kontakta oss för hjälp.

Materialet kan du ladda upp här på produktsidan eller i kundvagnen.

PR1601
0
icon info Specifikationer

tummen upp röd stjärncirkel

Ta del av kampanjer
och erbjudanden

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password