Våra rollups

Genom sin smidighet, stora exponering och sitt låga pris har rollups blivit den mest efterfrågade produkten till mässor och event.

Våra rollups består av en ihoprullad bildvåd som ligger inuti en kassett. Rullen är spänd så att bildvåden är sträckt och fin när den monteras. Till rollupen medföljer en hopfällbar pinne som placeras på rollupens baksida, sedan drar man upp bildvåden och sätter fast den på toppen av pinnen. Det tar endast 30 sekunder att montera upp rollupen. En väska ingår till samtliga rolluper och alla printas på samma material, de är endast bildkassetterna och dess funktioner som skiljer sig åt.

Om du vill ha hjälp med att välja en rollup så kan du kolla på överblick och mer information.


Har du frågor eller vill veta mer om våra Rolluper?
Vi finns redo att hjälpa till!

support@trycka.se
031-721 19 40

Mån-tors 08:00-16:00
Fredag 08:00-14:45Överblick av våra rollups

Här kan kan du se en överblick av våra rolluper och dess egenskaper. Längre ned på sidan finns mer information som våra kunder ofta efterfrågar när de ska välja en passande modell.

ModellTillverkningstidBildkassettBreddHöjdBildbyteDubbla budskapLivstidsgaranti
impact
Rollup Impact
Samma dag
1 arbetsdag
3 arbetsdagar
8 arbetsdagar
Silver, svart 60, 80, 85, 100, 120 200 Nej Nej Nej
standard
Rollup Standard
Samma dag
1 arbetsdag
3 arbetsdagar
8 arbetsdagar
Silver 60, 80, 85, 100 200 Nej Nej Nej
piooner
Rollup Piooner
3 arbetsdagar Vit 85 200 Nej Nej Nej
business
Rollup Business
1 arbetsdagar
3 arbetsdagar
Silver 85 200 Nej Nej Nej
compact
Rollup Compact
Samma dag
1 arbetsdag
3 arbetsdagar
8 arbetsdagar
Silver 85, 100 160-200 Nej Nej Ja
plus
Rollup Plus
Samma dag
1 arbetsdag
3 arbetsdagar
8 arbetsdagar
Silver 150 200 Nej Nej Nej
d2
Rollup D2
3 arbetsdagar Silver 85 200 Nej Ja Nej
t
Rollup T Dubbelsidig
3 arbetsdagar Silver 85 200 Nej Ja Nej
s10
Rollup s10
3 arbetsdagar Silver 85 155-220 Nej Nej Nej
classic
Rollup Classic
3 arbetsdagar Silver 85, 100, 145 215 Ja Nej Ja
professional
Rollup Professional
3 arbetsdagar Silver 85 215 Ja Nej Ja
4 screen
4 Screen Classic
3 arbetsdagar Silver 55, 85, 100 148, 215 Ja Nej Ja
pole system
Pole System
3 arbetsdagar Silver 55, 70, 100 100-240 Ja Valbart Ja
media screen 2
Rollup Media Screen 2
3 arbetsdagar Silver 85 220 Nej Ja Ja
outdoor
Rollup Media Screen Outdoor
3 arbetsdagar Silver 85 180 Nej Ja Ja
standard

För dig som inte vill betala mer än nödvändigt

De flesta vill få en bra rollup utan att betala mer än nödvändigt. En rollup används ofta vid ett fåtal event eller mässor, särskilt om den har ett budskap som blir inaktuellt efter en säsong. Det blir dessutom en stor prisskillnad mot dyrare modeller om man räknar med att köpa ett större antal. 

De flesta som är ute efter en rollup med riktigt lågt pris hamnar i valet mellan Rollup Standard och Rollup Impact. Dessa två är våra absoluta storsäljare. Det är inget lätt val, men det spelar mindre roll vilket man väljer. Förutsatt att man väljer samma storlek och tillverkningstid så har de samma pris. Rolluperna har likvärdiga egenskaper, men utseendet är lite olika. Rollup Standard har en helt silvrig bildkassett och två fötter (utom den minsta bredden som har en fot). Rollup Impact har en bildkassett med styvare alumium och klarar sig därför med endast en fot i mitten. Sidorna på Impact är även täckta med svarta skivor för att förhöja designen.

Rollup Piooner är också ett bra alternativ för plånboken och är en rollup som egentligen hamnar mellan två olika klasser. Den har en bredare bas som de dyrare varianterna och den enda rollupen i sortimentet som har en vit bildkassett. Utseendemässigt sticker den ut och är ett bra alternativ om man inte vill ha någon av varianterna i den lägsta prisklassen. Kvalitén på bildkassetten är däremot inte i klass med de dyrare modellerna.

standard

För dig som vill ha högre kvalité

I nästa prisklass har vi Rollup Compact och Rollup Business. Det här är två rolluper med hög kvalité och olika utseenden. Business har en bred fot med silvriga sidostycken medan Compact har en liten nättare kassett med en fot i mitten. Båda rolluperna är gediget byggda, men Compact har fördelen med att den kommer med livstidsgaranti. Oavsett vilken du väljer så vet vi att du kommer att bli nöjd med din rollup.

För dig som vill ha en dubbelsidig rollup

Om man är på en öppen yta så att baksidan är synlig så vill man helst ha ett budskap där också. Vi har flera alternativ när det gäller dubbelsidiga system och Rollup D2 är vår allra vanligaste i den kategorin. D2 har ett snyggt utseende och dubbla budskap till en låg kostnad. Rollup T är ett alternativ som kanske inte har samma snygga utseende som D2, men som däremot har en lite tåligare bildkassett. Sedan har vi Rollup Classic och Rollup Media Screen 2 som är bland de bästa modellerna på marknaden med stilrent utseende och mycket hög kvalité. Prislappen på dessa två modellerna är däremot högre och riktar sig därför till de som vill ha det allra bästa.

För dig som vill kunna byta bildvåd

Bildkassetter som är tillverkade för bildbyte har en mer avancerad konstruktion och har därför en högre prislapp än de vanliga modellerna. Lägst pris bland dessa har Rollup Classic, från 2 495 kr. Det är en väldigt bra rollup, prismässigt finns också fler alternativ än en klassisk rollup om man vill kunna byta bild. Det är en väldigt bra rollup, men prislappen gör att man ofta vänder sig till andra alternativ. De vanligaste alternativen är Pole System och 4 Screen Classic. De har motsvarande yta som en rollup, men har inte någon bildkassett. Budskapet sitter fast på ett par lister, vilket gör att det blir enkelt att byta ut bildvåden och kostnaden för bildbytet blir relativt låg.

Vill du ha ett större antal?

Kontakta oss för offert