Beachflagga Droppe Medium med mast

Beachflagga Droppe Medium med mast


MER INFORMATION

Fyll i dina uppgifter

Produktionstid
Antal:
0 SEK/ST
Total: 995 SEK 1243.75
Kvantitet

Ladda upp motiv
Jag vill skicka
in senare
Ladda upp motiv Ladda upp
din fil
  • Säkerhetspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance) Säkerhetspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)
  • Leveranspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance) Leveranspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)
  • Returpolicy (redigera den med modulen Customer reassurance) Returpolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)
icon info Beskrivning

Det här är vår medelstora beachflagga som har formen av en droppe. Materialet gör flaggan både stabil och hållbar. Till flaggan medföljer också en mast som är gjord av glasfiber.

Masten gör att flaggan alltid är sträckt och på så sätt kan du alltid få ut ditt budskap oberoende av att det blåser eller inte.

Flaggan fungerar lika perfekt till utomhusevenemang som till mässor. Storleken på flaggan gör den lagom till det mesta och är på så sätt den perfekta produkten för dig som åker på olika sorters event.

Beachflaggans budskap sublimeras och på så sätt går färgen in i materialet. Detta gör så att trycket blir synligt på båda sidorna, men notera att baksidan kommer att vara spegelvänd.

icon 28 Produktionstid

Notera att den angivna produktionstiden räknas från kontrollerad och godkänd order.

Grafiskt material

Vänligen ladda ned och använd mallen för att skapa ditt tryckoriginal. Den finns att hämta lite längre ned under Nedladdningar. Du behöver ett lämpligt bildprogram som Adobe Illustrator för att redigera filen. Om du inte har möjlighet att göra detta så kan du vänligen kontakta oss för hjälp.

Materialet kan du ladda upp här på produktsidan eller i kundvagnen.

FL6007_M_8_T
0
icon info Specifikationer
Artikelnummer:
FL6007_M_T_All

Jämför med liknande produkter

Relaterade produkter

tummen upp röd stjärncirkel

Ta del av kampanjer
och erbjudanden

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password