Beachflagga Droppe Medium med mast
  • Beachflagga Droppe Medium med mast
  • Beachflagga Droppe Medium med mast

Beachflagga Droppe Medium med mast

Skickas efter
  • 2 arbetsdagar
  • 4 arbetsdagar
  • 8 arbetsdagar
945 kr
(1 181 kr Inkl. moms)

25 000 nöjda kunder
Snabba leveranser
Personlig service
Enastående
Baserat på 1475 omdömen
Beskrivning

Det här är vår medelstora beachflagga som har formen av en droppe. Materialet gör flaggan både stabil och hållbar. Till flaggan medföljer också en mast som är gjord av glasfiber.

Masten gör att flaggan alltid är sträckt och på så sätt kan du alltid få ut ditt budskap oberoende av att det blåser eller inte.

Flaggan fungerar lika perfekt till utomhusevenemang som till mässor. Storleken på flaggan gör den lagom till det mesta och är på så sätt den perfekta produkten för dig som åker på olika sorters event.

Beachflaggans budskap sublimeras och på så sätt går färgen in i materialet. Detta gör så att trycket blir synligt på båda sidorna, men notera att baksidan kommer att vara spegelvänd.


Nya master och markfästen
Vi har bytt leverantör av markfästen och flaggor.

Höjden skiljer sig från de tidigare masterna och därför finns det nu en ny mall upplagd. Tänk även på att gamla master och markfästen inte är kompatibla med det nya sortimentet. Önskas det äldre sortimentet så finner ni det här.


Grafiskt material

Vänligen ladda ned och använd mallen för att skapa ditt tryckoriginal. Den finns att hämta lite längre ned under Nedladdningar. Du behöver ett lämpligt bildprogram som Adobe Illustrator för att redigera filen. Om du inte har möjlighet att göra detta så kan du vänligen kontakta oss för hjälp.

Materialet kan du ladda upp här på produktsidan eller i kundvagnen.

Filuppladdning
Filuppladdning | Bläddra
Släpp filer här
Maximal filstorlek : 1200 MB

  Rubrik/Namn Beskrivning Val
Inga filer

14 andra produkter i samma kategori:

Relaterade produkter