Mäklarskyltar med tryck

Här hittar du klassiska mäklarskyltar i kanaplast. De är anpassade för utomhusbruk och du kan välja på två vanliga mått, 50x20 cm och 50x35cm. Kontakta gärna oss om du har egna önskemål på storlek mm.


Har du frågor eller vill veta mer om våra Mäklarskyltar?
Vi finns redo att hjälpa till!

support@trycka.se
031-721 19 40

Mån-tors 08:00-16:00
Fredag 08:00-14:45

Våra mäklarskyltar

Mäklarskyltar i kanalplast är en smidig lösning för att temporärt skylta om en visning. Trådpinnarna sätts enkelt ned i närmsta gräsmatta och tack varje den låga kostnaden så kan man beställa många skyltar utan att priset drar iväg. I stadsmiljö kan det vara svårt att placera ut en mäklarskylt med trådpinnar och därför har vi även traditionella mäklarskyltar som kan placeras ut på valfritt underlag.

När det gäller mäklarskyltar i kanalplast så är dubbelsidigt print i fullfärg inkluderat i priset. Du kan ha olika motiv på fram- och baksida, skicka i så fall in två olika tryckfiler till din order. Tänk på att motiv med pilar kommer att peka i fel riktning om samma motiv används på baksidan!

För att kvalitén ska bli så bra som möjligt på dina mäklarskyltar så rekommenderar vi att din tryckfil är i vektorformat (oftast .pdf, .eps eller .ai). Då blir kvalitén perfekt oavsett storlek. Alternativt så kan du skapa en tryckfil som håller för 150 DPI. Vet du inte hur du ska skapa din fil? Inga problem, kontakta oss så hjälper vi dig!

Vi kan tillverka mäklarskyltar i helt valfria mått och kan även konturskära dem om så önskas. Om du har några andra önskemål än det som erbjuds så är du välkommen att kontakta oss. Skicka gärna ett mejl så återkommer vi med en offert.