Gnuggisar Engångstatueringar

Gnuggisar Engångstatueringar

MER INFORMATION

Fyll i dina uppgifter

Skickas efter
Antal:
Total:0 SEK
Kvantitet

Ladda upp motiv
Jag vill skicka
in senare
Ladda upp motiv Ladda upp
din fil
Ladda ned IMG_3362_1651626780.JPG
  • Säkerhetspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance) Säkerhetspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)
  • Leveranspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance) Leveranspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)
  • Returpolicy (redigera den med modulen Customer reassurance) Returpolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)
Beskrivning

Engångstatueringar, även kallat gnuggisar, är temporära tatueringar som man gnuggar in på huden. De är extra populära bland barn, men uppskattas även av vuxna på exempelvis konserter och event. Du kan känna dig säker med att våra gnuggisar både är allergi- och miljövänliga.

Gnuggisar håller normalt 1-5 dagar beroende på hur väl man tar hand om dem. De behöver någon timme efter applicering för att de ska fästa ordentligt på huden. Undvik därför varmt vatten och torka inte med handduk eftersom du då riskerar att skrapa sönder tatueringen.

Så här gör du:
1. klipp ut den delen av arket som du vill använda.
2.Ta bort plastfilmen.
3. Lägg gnuggisen mot huden och pressa med en våt svamp i ca 30 sekunder.
4. Ta försiktigt bort pappret och du är klar!

Våra ark är i A5-format och du väljer själv hur du vill lägga upp ditt budskap. Skapa en fil i A5-format (148 x 210mm) med valfritt innehåll och ladda sedan upp den på produktsidan. Tänkt på att allt som är vitt i motivet kommer att bli transparent i praktiken.
Vill du ha hjälp att skapa tryckfilen? Ladda upp dina bilder och kontakta sedan oss efter lagd order så återkommer vi med korrektur. Döp gärna filnamnet med önskad storlek.

Storleksguide
3x3 cm: 24st gnuggisar.
4x4 cm: 12st gnuggisar.
6x6 cm: 6st gnuggisar.

Leveranstid Din order skickas efter 3 arbetsdagar från det att vi har godkända tryckfiler.

Jämför med liknande produkter

tummen upp röd stjärncirkel

Ta del av kampanjer
och erbjudanden

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password