Beachflagga Haj Small med mast

MER INFORMATION

Fyll i dina uppgifter

Skickas efter
Modelltyp
Antal:
Total:695 SEK
Kvantitet

Ladda upp motiv
Jag vill skicka
in senare
Ladda upp motiv Ladda upp
din fil
Ladda ned omoss_1646894490.jpg
Ladda ned miljo1_1646895433.jpg
Valbara tillbehör
  • Säkerhetspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance) Säkerhetspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)
  • Leveranspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance) Leveranspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)
  • Returpolicy (redigera den med modulen Customer reassurance) Returpolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)
Beskrivning

Det här är den minsta beachflaggan vi erbjuder som har formen av en hajfena. Materialet gör flaggan både stabil och hållbar. Till flaggan medföljer också en mast som är gjord av glasfiber.

Masten gör att flaggan alltid är sträckt och på så sätt kan du alltid få ut ditt budskap oberoende om det blåser eller inte.

Beachflaggans budskap sublimeras och på så sätt går färgen in i materialet. Detta gör att trycket blir lika synligt på båda sidorna, men notera att baksidan kommer att vara spegelvänd.

Den här storleken av flaggor används till en mängd olika sammanhang och tillställningar. De fungerar lika bra till mässor och utomhusevent som till företagsentrén.

Grafiskt material

Vänligen ladda ned och använd mallen för att skapa ditt tryckoriginal. Den finns att hämta lite längre ned under Nedladdningar. Du behöver ett lämpligt bildprogram som Adobe Illustrator för att redigera filen. Om du inte har möjlighet att göra detta så kan du vänligen kontakta oss för hjälp.

Materialet kan du ladda upp här på produktsidan eller i kundvagnen.

FL6016_S_8_T

Jämför med liknande produkter

Relaterade produkter

tummen upp röd stjärncirkel

Ta del av kampanjer
och erbjudanden

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password