Beachflagga Rak Small med mast

Beachflagga Rak Small med mast


MER INFORMATION

Fyll i dina uppgifter

Skickas efter
Antal:
0 SEK/ST
Total:895 SEK
Kvantitet

Ladda upp motiv
Jag vill skicka
in senare
Ladda upp motiv Ladda upp
din fil
  • Säkerhetspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance) Säkerhetspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)
  • Leveranspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance) Leveranspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)
  • Returpolicy (redigera den med modulen Customer reassurance) Returpolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)
icon info Beskrivning

Beachflagga Small Rak har fått en smart designlösning som gör att flaggans budskap syns oberoende av väderförhållanden. Till flaggan medföljer också en mast som är gjord av glasfiber.

Masten är rak vilket gör att själva flaggan blir helt rektangulär. Materialet gör flaggan både stabil och hållbar.

Beachflaggan är enkel att transportera. På grund av sin storlek så passar denna sortens flagga till både inom- och utomhusbruk. Beachflaggans budskap sublimeras och på så sätt går färgen in i materialet. Detta gör att trycket blir lika synligt på båda sidorna, men notera att baksidan kommer att vara spegelvänd.

Grafiskt material

Vänligen ladda ned och använd mallen för att skapa ditt tryckoriginal. Den finns att hämta lite längre ned under Nedladdningar. Du behöver ett lämpligt bildprogram som Adobe Illustrator för att redigera filen. Om du inte har möjlighet att göra detta så kan du vänligen kontakta oss för hjälp.

Materialet kan du ladda upp här på produktsidan eller i kundvagnen.

FL6008_S_8_T

Jämför med liknande produkter

Relaterade produkter

tummen upp röd stjärncirkel

Ta del av kampanjer
och erbjudanden

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password