Beachflagga Haj Extra Large med mast


MER INFORMATION

Fyll i dina uppgifter

Produktionstid
Modelltyp
Antal:
0 SEK/ST
Total: 1 395 SEK 1743.75
Kvantitet

Ladda upp motiv
Jag vill skicka
in senare
Ladda upp motiv Ladda upp
din fil
  • Säkerhetspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance) Säkerhetspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)
  • Leveranspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance) Leveranspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)
  • Returpolicy (redigera den med modulen Customer reassurance) Returpolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)
icon info Beskrivning

Det här är den största beachflagga vi erbjuder som har formen av en hajfena. Materialet gör flaggan både stabil och hållbar. Till flaggan medföljer också en mast som är gjord utav glasfiber.

Masten gör att flaggan alltid är sträckt och på så sätt kan du alltid få ut ditt budskap oberoende av att det blåser eller inte.

På grund av flaggans storlek så är det väldigt enkelt att bli sedd från långt avstånd och på så sätt nå ut till flera. Flaggan är perfekt för utomhusbruk och större evenemang.

Beachflaggans budskap sublimeras och på så sätt går färgen in i materialet. Detta gör att trycket blir lika bra på båda sidorna, notera att baksidan kommer att vara spegelvänd.

icon 28 Produktionstid

Notera att den angivna produktionstiden räknas från kontrollerad och godkänd order.

Grafiskt material

Vänligen ladda ned och använd mallen för att skapa ditt tryckoriginal. Den finns att hämta lite längre ned under Nedladdningar. Du behöver ett lämpligt bildprogram som Adobe Illustrator för att redigera filen. Om du inte har möjlighet att göra detta så kan du vänligen kontakta oss för hjälp.

Materialet kan du ladda upp här på produktsidan eller i kundvagnen.

FL6016_XL_8_T
0
icon info Specifikationer
Artikelnummer:
FL6006_XL_T_All

Jämför med liknande produkter

Relaterade produkter

tummen upp röd stjärncirkel

Ta del av kampanjer
och erbjudanden

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password