Beachflagga Droppe Extra Large med mast

Beachflagga Droppe Extra Large med mast


MER INFORMATION

Fyll i dina uppgifter

Skickas efter
Antal:
0 SEK/ST
Total:1 395 SEK
Kvantitet

Ladda upp motiv
Jag vill skicka
in senare
Ladda upp motiv Ladda upp
din fil
  • Säkerhetspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance) Säkerhetspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)
  • Leveranspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance) Leveranspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)
  • Returpolicy (redigera den med modulen Customer reassurance) Returpolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)
icon info Beskrivning

Det här är den största beachflagga vi erbjuder som har formen av en droppe. Materialet gör flaggan både stabil och hållbar. Till flaggan medföljer en mast som av glasfiber.

Masten gör att flaggan är sträckt och på så sätt kan du alltid få ut ditt budskap oberoende av att det blåser eller inte.

På grund av flaggans storlek så är det väldigt enkelt att bli sedd från långt avstånd och på så sätt nå ut till flera. Flaggan är perfekt för utomhusbruk och större mässor/evenemang.

Beachflaggans budskap sublimeras och på så sätt går färgen in i materialet. Detta gör så att trycket blir lika bra synligt på båda sidorna, notera att baksidan kommer att vara spegelvänd.

Grafiskt material

Vänligen ladda ned och använd mallen för att skapa ditt tryckoriginal. Den finns att hämta lite längre ned under Nedladdningar. Du behöver ett lämpligt bildprogram som Adobe Illustrator för att redigera filen. Om du inte har möjlighet att göra detta så kan du vänligen kontakta oss för hjälp.

Materialet kan du ladda upp här på produktsidan eller i kundvagnen.

FL6007_XL_8_T

Jämför med liknande produkter

Relaterade produkter

tummen upp röd stjärncirkel

Ta del av kampanjer
och erbjudanden

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password