Beachflagga Droppe Extra Large med mast
  • Beachflagga Droppe Extra Large med mast
  • Beachflagga Droppe Extra Large med mast

Beachflagga Droppe Extra Large med mast

Skickas efter
  • 2 arbetsdagar
  • 4 arbetsdagar
  • 8 arbetsdagar
1 545 kr
(1 931 kr Inkl. moms)

25 000 nöjda kunder
Snabba leveranser
Personlig service
Enastående
Baserat på 1475 omdömen
Valbara tillbehör
Beskrivning

Det här är den största beachflagga vi erbjuder som har formen av en droppe. Materialet gör flaggan både stabil och hållbar. Till flaggan medföljer en mast som av glasfiber.

Masten gör att flaggan är sträckt och på så sätt kan du alltid få ut ditt budskap oberoende av att det blåser eller inte.

På grund av flaggans storlek så är det väldigt enkelt att bli sedd från långt avstånd och på så sätt nå ut till flera. Flaggan är perfekt för utomhusbruk och större mässor/evenemang.

Beachflaggans budskap sublimeras och på så sätt går färgen in i materialet. Detta gör så att trycket blir lika bra synligt på båda sidorna, notera att baksidan kommer att vara spegelvänd.


Nya master och markfästen
Vi har bytt leverantör av markfästen och flaggor.

Höjden skiljer sig från de tidigare masterna och därför finns det nu en ny mall upplagd. Tänk även på att gamla master och markfästen inte är kompatibla med det nya sortimentet. Önskas det äldre sortimentet så finner ni det här.


Grafiskt material

Vänligen ladda ned och använd mallen för att skapa ditt tryckoriginal. Den finns att hämta lite längre ned under Nedladdningar. Du behöver ett lämpligt bildprogram som Adobe Illustrator för att redigera filen. Om du inte har möjlighet att göra detta så kan du vänligen kontakta oss för hjälp.

Materialet kan du ladda upp här på produktsidan eller i kundvagnen.

Filuppladdning
Filuppladdning | Bläddra
Släpp filer här
Maximal filstorlek : 1200 MB

  Rubrik/Namn Beskrivning Val
Inga filer

14 andra produkter i samma kategori:

Relaterade produkter