Omdömen från våra kunder

Enastående

4.6 / 5
Visar 100 senaste recensionerna av totalt 1505
  • Mikael

  • Datum 2020-05-14
Linn på kundtjänsten gav ett fantastiskt bemötande
Klockrent helt enkelt
  • Ares AB

  • Datum 2019-11-05
BRA Roll Up
Bra!
  • Bo Sjönvall

  • Datum 2019-11-05
Rollup köp
Mycket bra bemötande och snabb leverans.
  • Helena Grundström

  • Datum 2019-11-05
Köp av Roll-up standard
Snabbt, smidigt och snyggt resultat!
  • Bra Hus från Hedunds AB

  • Datum 2019-11-01
Fantastisk kundservice
Mycket bra service! Bra produkter! Konkurrenskraftiga priser ! mycket bra kundbemötande! Rekommenderar verkligen trycka.se
  • Juliana Brandt

  • Datum 2019-10-31
Superfin roll-up!
Jättenöjda med vår roll-up!
  • Sensapp

  • Datum 2019-10-27
Bra
Nöjd kund! Snabb respons och bra bemötande!
  • Lange Forlag

  • Datum 2019-10-22
Alltid pålitliga
Alltid pålitliga med lösningar om det uppstår problem. Snabba och flitiga.
  • Lange Forlag

  • Datum 2019-10-22
Alltid pålitliga
Bra och pålitliga med lösningar om det uppstår problem.
  • VerdeVerde Travel

  • Datum 2019-10-21
Utmärkt produkt
Första inköpet av egen roll-up. Så nöjd med färgen, trycket och tydligheten. Snabb leverens.
  • Hanna

  • Datum 2019-10-21
Mycket nöjd.
Snabbt och proffsigt som alltid. Tack!
  • Marina-Git Englund

  • Datum 2019-10-18
Banderoll
Mycket nöjd med banderollen de gjorde. Trevligt bemötande och snabbt utfört till ett mycket bra pris.
  • Anja

  • Datum 2019-10-14
Alltid lika snyggt tryck
Har beställt många montervepor i större storlek upp till 7 m och alltid lika nöjd med kvaliteten.
  • orlando illezca

  • Datum 2019-10-14
Nöjd
Bra produkter och bra kundservice.
  • Lange Forlag

  • Datum 2019-10-13
Alltid pålitliga
Alltid pålitliga. Alltid snabba. Alltid proffsiga.
  • Halangescu Iulia

  • Datum 2019-10-09
Adviser
Great!
  • Jonas

  • Datum 2019-10-06
Bra kvalité, snabb leverans och bra service
Gick bra att beställa, produkten levererades snabbt hem och var i topp kvalité. Väldigt prisvärd!
  • Susanne Olsson

  • Datum 2019-10-06
Vi är fullt nöjda
Vi beställde på nätet, fick godkänna korrektur och hade produkten på plats inom en vecka. Vi är helt nöjda med alla moment, beställning, korrektur och leverans.
  • Bo Sjönvall

  • Datum 2019-09-29
Rollup
Bra och snabb respons, men fick svar ibland på engelska, vet inte varför?
  • Bo Sjönvall

  • Datum 2019-09-28
Rollup
Bra dialog, men ibland på engelska och ibland på svenska, skapar lite förvirring.
  • Catrine

  • Datum 2019-09-27
Proffsiga!
Snabb leverans, bra kommunikation, tydligt förfarande när du skall lägga din beställning. Snyggt resultat till ett riktigt bra pris (i det här fallet köpte vi en Rollup)
  • Inga Sandberg

  • Datum 2019-09-21
Banderoll
Försökte göra beställningen via nätet men misslyckades p.g.a. att jag missat att fylla i personnummer vid registrering av kund (privat). Uppfattade inte att rutan för organisationsnummer också täckte in personnummer. Fick bra hjälp av supporten att göra beställningen via e-post. Produkten är levererad och till belåtenhet. Kan mycket väl tänka mig att anlita trycks.se i framtiden.
  • Annelie Galvin Green

  • Datum 2019-09-20
Quick boards
Snabb leverans och bra produkt.
  • Jon Skoglund

  • Datum 2019-09-17
Perfekt
-
  • Frida Sandin

  • Datum 2019-09-15
Mycket bra
Otroligt fina roll-ups.
  • Marie Larbo

  • Datum 2019-09-06
Roll up
Snabb leverans
  • Patrik Kruse

  • Datum 2019-08-28
Bra som alltid
Snabbt och korrekt, toppen bra!
  • Anneli

  • Datum 2019-08-27
Podie
Mycket snabb, trevligt och serviceinriktad kontakt. Snabb leverans., Bra och tydliga avstämningar.
  • Cecilia Kyllinge

  • Datum 2019-08-25
Fantastiska trycka!
Finns inget att anmärka på! Tycker ni är fantastiska! Priserna är grymma. Ni är alltid trevliga att prata med och problemlösningsorienterade! Superservice!
  • Julia Mazowska

  • Datum 2019-08-23
omdöme
snabb och personlig service
  • Jan-Olof Erlandsson

  • Datum 2019-08-20
Nöjd kund
Allt hanterades mycket bra!
  • Magnus

  • Datum 2019-08-15
Smidigt!
Jag hade inga förkunskaper, men hela processen gick väldigt smidigt. Utveckla dock beskrivningen av vad som går att använda som underlag till designen (nu är beskrivningen väldigt "teknisk" för oss amatörer)
  • roger

  • Datum 2019-08-09
rollup
supernöjd!
  • orlando illezca

  • Datum 2019-07-22
Nöjd
Väldigt nöjd med service, produkt kvalitet och pris vi fick
  • Lööfet

  • Datum 2019-07-14
Världsklass
Service i världsklass Micke!
  • Magnus

  • Datum 2019-07-08
Skylt
Super
  • Richard

  • Datum 2019-07-06
Banderoll tryck
Service minded,trevliga,proffisionella,snabba,snygga jobb,kan starkt rekomendera. Stort tack från Richard.
  • Sofia Lundsten

  • Datum 2019-07-01
Supernöjd!
Mycket enkel sida att beställa från, trevlig kundtjänstpersonal och snabb och effektiv leverans!
  • Erik

  • Datum 2019-06-30
Snabb och bra leverans
Ännu en gång en lyckad leverans från Trycka! Denna gång en Beachflagg som stod och väntade när jag kom hem. Någon dagar före utlovad leveransdag! Tack
  • anneli lundahl

  • Datum 2019-06-17
Snabb återkoppling
Snabb återkoppling och trevligt bemötande :)
  • Camilla

  • Datum 2019-06-17
Jättebra service!
Snabb leverans, bra kvalitet, men framförallt snabb och trevlig service!
  • Thore Skogmans Vänner

  • Datum 2019-06-15
Beachflagga
Vi är jättenöjda, kan inte klaga. Vi återkommer nog säkert framöver.
  • Anja Schauerte

  • Datum 2019-06-13
Tygvepor
Som alltid mycket fint tryck och toppenkvalitet! Supervänlig support och hjälpsamma.
  • Håkan Gröön

  • Datum 2019-06-11
Flaggor
Kanon som vanligt
  • Martin

  • Datum 2019-06-03
Snabb service
Behövde hjälp på kort varsel och det gick super. Tack!
  • Anonym

  • Datum 2019-06-03
Smidigt!
Otroligt smidigt. Enda nackdelen är färgerna, som inte blev som önskat.
  • Maria

  • Datum 2019-05-31
Snabb leverans
Leveransen kom efter 2-3 dagar utan problem. Vi trivs mycket bra med vår fina Roll up.
  • SJ AB

  • Datum 2019-05-29
Snabbt och korrekt
Inga problem. Flöt på enligt utlovad plan. Bra kvalitet och snabb leverans.
  • Joana Öberg

  • Datum 2019-05-28
Snabbt och bra!
Ni är supersnabba och duktiga!
  • Monica Wiridén

  • Datum 2019-05-27
Flagga Lundby Koloniträdgårdar
Tack för proffsigt och snabbt jobb!
  • Lisa Johansson

  • Datum 2019-05-27
Rull upp
Beställde en rull up och det gick snabbt och smidigt, bra mailkommunikation. Dessvärre var det något fel på den så jag fick reklamera den. Blev väldigt bra bemött när jag reklamerade och fick en ny i perfekt skick på bara några dagar.
  • Peter Eriksson

  • Datum 2019-05-26
Bra kvalité och snabb leverans
Flaggan blev väldigt bra.
  • Magnus

  • Datum 2019-05-25
Proffsigt
Bra kommunikation och proffsigt och flexibelt bemötande.
  • Anna

  • Datum 2019-05-24
Snabbt och smidigt
Bra och snabb service och tydliga svar på frågor!
  • Vanessa Fransson

  • Datum 2019-05-24
Jättenöjd!
Jag vill ge er högsta betyg! Ni var så snabba på att både svara mig och på att leverera. Hörde runt bland flera leverantörer då jag var i panikbehov av snabbleverans. INGEN annan kunde leverera lika snabbt som ni :) Tusen tack, ni fulländade vårt event med roll ups och fotovägg.
  • Gisella Olsson / SV

  • Datum 2019-05-24
Supenöjd!
Bra bemötande trots tusen frågor från mig, Snygga produkter vid leverans. Vi är så himla nöjda med helheten.
  • Susanna

  • Datum 2019-05-22
Banderoll
Snabbt, snyggt och bra!
  • Artprocess

  • Datum 2019-05-11
Mässvägg
vi fick min bästa service från er.tack
  • Carl Johan Thore

  • Datum 2019-05-03
Snygg!
Rekommenderas! Lätt att beställa via nätet. Bra slutprodukt med bra kvalitet. Bra pris och snabb leverans. Trevligt bemötande per telefon.
  • Jörgen Larsen

  • Datum 2019-04-29
Banderoll 76x183
Snabb leverans, bra kvalité och OK pris. Vad mer kan man begära?
  • Bengt Nordström

  • Datum 2019-04-28
Mycket nöjd kund
Snabbt och korrekt och mycket trevligt bemötande!!!
  • Fredrik

  • Datum 2019-04-24
Smidigt
Snabbt och smidigt, allt fanns kvar i systemet och ni ordnade fram tavlorna. Högsta poäng.
  • Magnus Persson

  • Datum 2019-04-23
Expotält
Allt fungerar som vanligt perfekt
  • TJB

  • Datum 2019-04-21
Perfekt!
Perfekt!
  • Håkan Gröön

  • Datum 2019-04-16
Hjälp Trycksaker
Bra service..... som vanligt
  • Lotta Läth

  • Datum 2019-04-16
Roll-up
Snabb och bra leverans som vanligt
  • LTG Display

  • Datum 2019-04-15
Super bra service
Enkelt att beställa, snabb och bra support.
  • Tomas Persson

  • Datum 2019-04-15
Mässdisk
Mycket snabb leverans!
  • Katarina Andersson

  • Datum 2019-04-15
Bra kundservice
Mycket nöjd med personlig och trevlig kundservice
  • Bert Lundgren (Karls Udde Life AB)

  • Datum 2019-04-01
Banderoll
Helt fantastisk. Ni svarar direkt i telefon. Offert inom någon timma och ytterst empatisk och trevlig medarbetare. Designade banderoll på några minuter. Sanslöst bra jobbat! Har själv arbetat i svensk näringsliv och som region chef inom Handelskammaren. (slogan; "hjälpa företag att göra bättre affärer") Ni är ett föredöme och jag kommer med glädje att rekommendera Trycka. Dessutom leverans, av den kundanpassade banderollen, inom en vecka. Beundransvärt. Stort Tack!/ Bert Lundgren
  • Elin

  • Datum 2019-04-01
Grym service
Vi var verkligen ute i sista stund, men inga problem med det eftersom Mikael på trycka.se löser allt. Vi är en återkommande kund mycket tack vare Mikael och hans tillmötesgående service. Tacksam kund.
  • Rolf Nilsson

  • Datum 2019-03-31
KeniFynd
Snabb lev och bra produkt som vanligt Tack Tommie
  • Anja

  • Datum 2019-03-29
Fantastiskt fint tryck
Har beställt flera stora vepor till monterväggar på upp till sex meter. Jag är så otroligt nöjd med fantastiskt fint tryck och kvalitén.
  • Emelie

  • Datum 2019-03-25
Bästa servicen!
Varit företagskund några år nu. Snabba, trevliga och bra priser! Supernöjda
  • Anders Lindman

  • Datum 2019-03-22
Grymt jobbat
Imponerad över er snabbhet att ta tag i ärendet samt proaktiviteten.
  • My

  • Datum 2019-03-20
Canvas
Alltid bra!
  • Joakim Johansson

  • Datum 2019-03-18
Tack!
Tackar för trevliga affärer. Enkelt, smidigt, trevligt, snabbt och prisvärt.
  • Vilhelmina vilt & event AB

  • Datum 2019-03-18
Helt perfekt
Trycka.se / bra service trevlig personal. Snabb leverans. Hög kavlite på grejerna.
  • Helena Karlsson

  • Datum 2019-03-16
Backdrops
Fantastiskt bra service och trevligt tillmötesgående vid en stressig sista minuten beställning. Tack!
  • Museum för rörligt kustartilleri

  • Datum 2019-03-15
Rollup
Bra bemötande och framförallt bra tryckkvalitet med skärpa och färg. /Anders
  • Gomer

  • Datum 2019-03-12
Rollup
Kom i tid och såg kanonbra ut!
  • Lotta Läth

  • Datum 2019-03-05
Folder A5
Hej som vanligt är det bra utfört jobb och min kund är nöjd. Dock skulle jag uppskatta om fakturan kom efter leveransen istället. Ser lite snyggare ut. MVH Lotta
  • Maria Nyquist

  • Datum 2019-03-04
2050 Engineering
Fantastisk service och fina produkter!
  • Kim Strandberg - Virtual Lion AB

  • Datum 2019-03-02
Bra tryck och leverans
Snyggt tryckt på egen fil utan datacheck, leverans till dörren av UPS
  • Tobias Kågström / Solviks Folkhögskola

  • Datum 2019-02-26
Service!
Upplevde en fantastisk service vid min beställning och kontakten var direkt och tydlig. Uppskattar mycket att ni ringde direkt vid frågor och att ni då också alltid hade direkta svar, en lösning som kändes seriös och alltid genomtänkt och serviceinriktat för kundens (min) bekvämlighet. Tack!
  • Göran Andersson

  • Datum 2019-02-25
Etiketter med QR-kod
Några dubbletter och en hel del tomma etiketter. Men annars bra!
  • Jan

  • Datum 2019-02-24
Kvalitet
Duktig hjälpsam personal och snabb leverans. ????????
  • Mattias

  • Datum 2019-02-23
Bra service
Tack för ett trevligt bemötande och bra service!
  • Joma screen

  • Datum 2019-02-17
Bosse
Bara bra-
  • Lennart Strömqvist

  • Datum 2019-02-15
Proffsigt
Jag fick ett proffsigt bemötande och en snabb leverans. Inget att klaga på. Nu vet jag vart jag skall vända mig nästa gång.
  • Maria Engman Lyrén

  • Datum 2019-02-13
tavlor
Trevligt bemötande, verkar att ha mycket att göra. Vi fick en tavla med fel mått men fick en ny utan problem.
  • Kim

  • Datum 2019-02-08
Very Satisfied
Awesome products with awesome services. Especially the prompt and smooth communications with flexible customer services were superb. Thank you!
  • Anna Qvinth

  • Datum 2019-02-08
Rollups
Tack för snabb och proffsig service! Mycket snygga rollups!
  • Småföretagare, Göteborg

  • Datum 2019-02-07
Snabbt med bra kvalitet
Mycket bra service rakt igenom
  • Lisa

  • Datum 2019-02-01
Toppen
Snabb service, bra support, snabb leverans och fin produkt.
  • veronika

  • Datum 2019-01-30
kuvert
tack jag är jätte nöjde från beställning till leverans:)
  • Linda

  • Datum 2019-01-28
Smidigt!
Lätt att beställa, snabb leverans
  • Lars

  • Datum 2019-01-26
Toppbetyg
Proffsigt!
  • Nadja

  • Datum 2019-01-15
Superbra service!
Kundservice i bästa klass!
  • Christian Svensson

  • Datum 2019-01-14
Roll-up
Som vanligt, snabb leverans och bra kvalité!