TRYCKA.SE

Vår historia

Trycka.se är ett etablerat varumärke och har funnits på marknaden sedan 2011. Varumärket ägs av Printgroup Nordic AB, som förvärvade verksamheten hösten 2019. Som ett första steg i att utveckla Trycka.se har vi driftsatt en ny hemsida, den som du nu besöker. 

Egen produktion möjliggör snabbare leveranstider, därför kan vi nu erbjuda rolluper som skickas samma dag som ordern kommer in. Snabbare leveranstider kommer sannolikt att dyka upp på flera av våra produkter efterhand. Likaså kommer sortimentet att breddas rejält under det kommande året. Trycka.se finns i fler länder, men då under varumärket Printlit.

PrintGroup Nordic AB

PrintGroup Nordic AB har sedan tidigare flera års erfarenhet av samma tillverkning. Vi har ett stort sortiment och tillverkar det mesta själva, men samarbetar även med andra företag.

Vi lägger stort fokus på våra medarbetare och vet att det även gynnar dig som kund. Nöjd personal och nöjda kunder är nyckeln till framgång i den här branschen och vi uppskattar om du återkopplar till oss om du anser att vi inte levde upp till era förväntningar.

Våra uppgifter
Trycka.se
Pilvägen 8A
SE-374 34 Karlshamn

E-post: support@trycka.se
Organisationsnummer: 556643-6779